Niets te melden - Reisverslag uit Papeete, Frans Polynesië van Karry en Maarten Lange-Berentsen - WaarBenJij.nu Niets te melden - Reisverslag uit Papeete, Frans Polynesië van Karry en Maarten Lange-Berentsen - WaarBenJij.nu

Niets te melden

Door: Maarten

Blijf op de hoogte en volg Karry en Maarten

14 September 2011 | Frans Polynesië, Papeete

We hebben niets te melden, want we doen niets anders dan op het strand van de foto liggen en snorkelen. Perfect dus!
Groetjes van ons!

• 15 September 2011 - 06:52

Litha:

Hallo Karry en Maarten,
    Reuze leuk om jullie berichtjes te lezen. Zo te zien gaat tot nu toe alles gesmeerd en komen jullie echt eraan toe om lekker uit te rusten. Jullie laatste foto van het strand toont des te meer aan hoe jullie boffen: geweldig weer, prachtig blauwe zee en ZON!!! Hier is het weer nog steeds om niet erg vrolijk van te worden, we blijven - tegen beter weten in - nog steeds hopen op mooi weer...
    Kijk nu alweer uit naar jullie volgende berichtje.
    Groetjes, Litha

• 15 September 2011 - 17:43

Diana:

WAT GAAF!

• 17 September 2011 - 17:36

Hennie En Tineke:

Hallo Karry en Maarten
    Wat een mooie strand en mooi weer .
    En prachtig weer wat een plaatje .
    groetjes hennie en tineke

• 19 September 2011 - 12:57

Hansepans:

tjonge jonge, kun je er ook duiken?
    in mijn dromen lig ik ook onder zo'n palmboom, af en toe een duikje, af en toe een lunch met een glaasje rum, zwitserleven gevoel in optima forma.

groet en het gaat jullie goed, vermaak jezelf en see you next year.

• 20 September 2011 - 07:13

Roelf:

Dat niks doen onder die palmbomen bevalt wele rg goed he! Lekker relaxed doorgenieten, zou ik zeggen.
    Veel plezier en take care!

• 20 September 2011 - 08:07

Patrick L:

Geen probleem... relax goed.. neem het ervan...doe niet te veel...wij houden de economie nu wel overeind...jullie nemen het over in Januari :)

Karry en Maarten

We gaan op Sabbatical, 4 maanden ver weg, heenvlucht naar Papeete, Tahiti, Frans-Polynesië, terugvlucht vanuit Sydney, Australië. Waar we tussendoor heen gaan, hoe we daar komen en wat we meemaken? Volg ons hier en je zult het weten.

Actief sinds 15 Aug. 2011